Advocaat politieverhoor inhuren

Direct contact met advocaat
Als je een advocaat politieverhoor inhuren is het prettig als je direct contact kunt leggen. Een telefoontje of e-mail verder en je bent enigszins gerust gesteld voor wat er komen gaat. Maar precies weten doe je het natuurlijk nooit, tenzij je al veel ervaring hebt met politieverhoren of zelf advocaat van beroep bent.

Luister naar je gevoel
Ervaringen van anderen bij een advocatenkantoor zijn belangrijk, maar je gevoel is nog veel belangrijker. Je maakt kennis met de partij die jou komt ondersteunen en vertegenwoordigen. En als die kennismaking goed verloopt en je hebt een goed gevoel bij de aanpak waar voor gekozen wordt, dan ga je verder. Het is fijn dat je – voordat je een afspraak maakt met een advocatenkantoor – weet welke personen bij dit advocatenkantoor werken. Voor sommige personen is het belangrijk dat ze juist door een man geholpen worden of andersom. Wees dus niet bang om je wensen kenbaar te maken. Alleen zo kun je goed geholpen worden.

Kijk ook naar de feiten
Ja, je gevoel en intuïtie zijn belangrijke instrumenten waar je lichaam positieve of negatieve signalen geeft. Maar je gevoel zegt niet alles. Soms zijn de feiten belangrijker en wil je gewoon bijgestaan worden door deskundige en ervaren advocaten. Maak daarom altijd een goede afweging voor jezelf. Je kunt een eerste politieverhoor niet meer overdoen en je kunt een verklaring die je ondertekend hebt ook niet meer terugdraaien. Wees je hiervan bewust en bereid je dus goed voor met een advocaat.

Advocaat bij politieverhoor
Zo’n politieverhooradvocaat is door de wol geverfd en beschermt jou. Je hebt altijd de mogelijkheid om te overleggen bij de aanwezigheid van jouw advocaat tijdens politieverhoor. Dus schroom niet om je advocaat tijdig op de hoogte te brengen en in te schakelen. Zij zijn de expert waar je echt wat aan hebt.